رقابت 293 دانشجوی نخبه علمی در المپياد علمي منطقه

معاون فرهنگی،اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خبر داد:

رقابت 293 دانشجوی نخبه علمی دانشگاه پیام نور با دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

در مرحله اول بيست و چهارمين المپياد علمي غیر متمرکز منطقه

Description: D:\برنامه 97\متفرقه\مصاحبه\untitled.png

دکترمحمد هادی امین ناجی، معاون فرهنگی،اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور گفت : مرحله اول المپیاد غیرمتمرکز علمی ، 12و 13 اردیبهشت ماه سال جاری  در بین مناطق ده گانه مصوب آموزش عالی کشور  با حضور جمعی از دانشجویان حائز شرایط دانشگاه پیام نور برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد : در این رقابت 293 نفر از دانشجویان مراکز و واحدها دانشگاه پیام نور در رشته های زبان و ادبیات فارسی- الهیات و معارف اسلامی- علوم اقتصادی- علوم تربیتی- حقوق- شیمی- فیزیک- زیست شناسی- ریاضی-آمار-مهندسی برق- مهندسی شیمی- مهندسی عمران- مهندسی مکانیک- مهندسی کامپیوتر- مهندسی کشاورزی- علوم جغرافیا- علوم زمین- مهندسی مواد-روانشناسی- مهندسی صنایع،  با دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه خود رقابت خواهند کرد.

دکتر امین ناجی خاطر نشان کرد: هزینه شرکت در آزمون برای هر داوطلب از سوی سازمان مرکزی پرداخت شده است.

وی در پایان افزود: براساس مصوبات اعلام شده پذیرفته شدگان مرحله نهایی این المپیاد از مزایایی برخوردارند که داوطلبان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.