دانشگاه از ایده ها، ابداعات و اختراعات دانشجویان حمایت می کند.

مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نوردر اختتامیه مسابقاتACM   گفت :
                   دانشگاه از ایده ها، ابداعات و اختراعات دانشجویان حمایت می کند.

دکتر مجید صفارنیا مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور در اختتامیه مسابقاتACM   گفت :
ما در اداره تولیدات دانشجویی از ایده ها به صورت ابداعات و اختراعات و ثبت تاسیس شرکتهای دانش بنیان و حمایت می کنیم .

مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه پیام نور افزود: اولین مرکز مشاوره در حوزه کارآفرینی و نوآوری در دانشگاه پیام نور برای ارائه خدمات و راهنمایی و مساعدت دانشجویانی که علاقمندند در این حوزه ها طی مسیر کنند در حال راه اندازی است است و تلاش میکنیم از دانشجویان کارآفرین و نوآور دانشگاه پیام نور ، در کنار اساتید استفاده کنیم.